Une GS de main en main – La folle aventure d’une voiture raisonnable (FR)

Tijd voor ontspanning! In dit stripboek vind je niet één, maar twee verhalen waar de Citroën GS de hoofdrol in speelt.

Eva werkt voor een antiquair en moet een waardevol pakketje van Parijs naar Marseille vervoeren. Wanneer ze op de trein wil stappen merkt ze dat ze achtervolgd wordt. Ze rent weg en botst letterlijk tegen Gilles op, die haar helpt ontsnappen in zijn Citroën GS. Een bijzondere achtervolging volgt waarin alle kwaliteiten van de GS van pas komen...

Om zijn collega een plezier te doen, koopt Citroënverkoper Marcel een loterijticket van hem. Hij laat het ticket achteloos in het dashboardkastje van de Citroën GS liggen die hij ’s middags bij een klant aflevert. Die avond blijkt dat de hoofdprijs op Marcels lot is gevallen. Als hij zijn ticket probeert terug te krijgen, blijkt dat de GS inmiddels al van eigenaar is gewisseld. Het begin van een spannend avontuur...

Van dit boek bestaat een Engelse en een Franse versie. Allebei de versies staan in de shop. Let goed op dat je tijdens het bestellen de juiste versie kiest.

Titel

Une GS de main en main – La folle aventure d’une voiture raisonnable

Taal

Frans

ISBN

978-90-831417-1-8

Formaat

21 x 26 cm, 32 pagina’s

Afwerking

Full color, zachte kaft

  1. "Het boek is werkelijk van een on-Nederlandse grondigheid en compleetheid en stelt alles wat er tot nu toe in binnen- of buitenland over de CX is verschenen in de schaduw. Fantastisch!"
  2. "Geweldig boek! Elke bladzijde is een feest om te bekijken en lezen... Prachtige foto's. Subliem!"
  3. "Je viens de recevoir le livre et je peux seulement dire: spectaculaire et insurpassable. Une bible authentique sur la CX."

€ 12,95

Bestellen


Bestel nu, het boek wordt medio mei geleverd.
  Binnen Nederland altijd gratis verzending!

Gratis cadeau bij elke bestelling: onze uitgave ‘Citroën & Paris’.

Citroën en Parijs: al meer dan honderd jaar zijn ze met elkaar verweven en tal van plekken in de stad hebben een historische link met ‘ons’ merk. En wat is er nou leuker dan deze plekken te bezoeken en hier bijna letterlijk in de voetsporen van André Citroën te treden? Met dit overzicht van de belangrijkste points of interest wijst Citrovisie je de weg.
Bonne route!

Kijk ook eens naar de andere boeken in onze shop