Citroën CX

In 2014 besloten CX-kenner Michael Buurma en Thijs van der Zanden van Citrovisie een uniek CX-boek tot stand te brengen. Dit boek geldt tegenwoordig als hét standaardwerk op CX-gebied en is inmiddels voor de vierde keer opnieuw gedrukt.

Op haast encyclopedische wijze en met veel oog voor detail wordt in dit boek de creatie en evolutie van de Citroën CX beschreven, per modeljaar, per type en tot in de kleinste details. Ook de modellen die nooit verder kwamen dan de tekentafel komen aan bod: een vijfdeurs CX, talloze nooit gerealiseerde interieurontwerpen, een CX GTi met een dieselmotor en een verlengde CX Pallas, om maar wat te noemen... Overzichten met technische gegevens, chassisnummers, carrosseriekleuren en productiecijfers completeren het geheel. Het boek is ruimschoots geïllustreerd met honderden afbeeldingen, waarvan het grootste deel nog nooit eerder werd gepubliceerd. De vierde druk van ‘De originele Citroën CX’ vormt hiermee een onmisbaar naslagwerk voor de echte Citroënliefhebber.

Titel

De originele Citroën CX

Taal

Nederlands

Auteur

Michael Buurma

ISBN

978-90-815208-2-9

Formaat

22 x 24 cm, 360 pagina’s

Afwerking

Full color, harde kaft

  1. "Het boek is werkelijk van een on-Nederlandse grondigheid en compleetheid en stelt alles wat er tot nu toe in binnen- of buitenland over de CX is verschenen in de schaduw. Fantastisch!"
  2. "Geweldig boek! Elke bladzijde is een feest om te bekijken en lezen... Prachtige foto's. Subliem!"
  3. "Je viens de recevoir le livre et je peux seulement dire: spectaculaire et insurpassable. Une bible authentique sur la CX."
  Binnen Nederland altijd gratis verzending!

Gratis cadeau bij elke bestelling: onze uitgave ‘Citroën & Paris’.

Citroën en Parijs: al meer dan honderd jaar zijn ze met elkaar verweven en tal van plekken in de stad hebben een historische link met ‘ons’ merk. En wat is er nou leuker dan deze plekken te bezoeken en hier bijna letterlijk in de voetsporen van André Citroën te treden? Met dit overzicht van de belangrijkste points of interest wijst Citrovisie je de weg.
Bonne route!

Kijk ook eens naar de andere boeken in onze shop