Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 01 Image 02 Image 03


Citrovisie op Facebook

Citroën CX - Prestige Edition

Traditiegetrouw maakt Citrovisie ook van dit boek weer een gelimiteerde versie voor de echte verzamelaar. Dit boek is mooier afgewerkt en wordt geleverd in een luxe bewaarcassette. Elk exemplaar is bovendien gesigneerd door de auteur. Zoiets exclusiefs verdient maar één naam: de édition Prestige. Wees er snel bij, want de oplage van de édition Prestige is beperkt tot slechts 100 genummerde exemplaren.

Titel

La véritable histoire de la Citroën CX

Taal

Frans

Auteur

Michael Buurma

ISBN

978-90-815208-8-1

Formaat

22 x 24 cm, 360 pagina’s

Afwerking

Full color, luxe hard cover, geleverd in bewaarcassette

  1. "Je viens de recevoir le livre et je peux seulement dire: spectaculaire et insurpassable. Une bible authentique sur la CX."
  2. "Vos livres sont passionnants, les photos suffisent car il y en a plein qui sont totalement nouvelles et exceptionelles."
  3. "Quel beau livre, bien présenté, avec une collection formidable de photos, livre qui fait honneur à cette voiture notable qu'est la CX. Bravo et merci de promouvoir le nom Citroën, la technologie Citroën, la marque Citroën!"
    Henri-Jacques Citroën

€ 55,00

Bestellen


Nu bestellen, de levering van dit boek vindt plaats vanaf begin 2018


Blader door het boek

Wie door ‘De originele Citroën CX’ bladert kan niet anders dan onder de indruk zijn van de schat aan informatie die het boek bevat. Het verhaal is chronologisch opgebouwd en begint met een hoofdstuk over de ontwerpfase, rijk geïllustreerd met foto’s van allerlei ontwerpstudies en prototypen.

Vervolgens komen de afzonderlijke modeljaren aan bod, waarin de evolutie van de CX en de verschillende uitvoeringen tot in detail besproken en geïllustreerd worden. Op die manier kan ‘de originele Citroën CX’ voor iedere Citroënliefhebber tot naslagwerk dienen, al is het ook gewoon een prachtig kijk- en bladerboek. En wie na het lezen enthousiast is geworden en op zoek gaat naar een CX, treft in het laatste hoofdstuk tevens een handig overzicht met aankooptips.

Deze video toont de Nederlandse versie van het boek, die op enkele punten afwijkt van de Franse versie.

Kijk ook eens naar de andere boeken in onze shop