Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 01 Image 02 Image 03


Citrovisie op Facebook

Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 03 Image 04

Citroën BX - Série limitée

Citroën leverde destijds vele speciale series op basis van de BX. Standaardmodellen die luxer waren aangekleed en vaak maar beperkt leverbaar waren. Ook van het BXboek bestaat zo’n versie: de série limitée. Dit boek is mooier afgewerkt en wordt geleverd in een luxe bewaarcassette. Elk exemplaar is bovendien gesigneerd door de auteur. Wees er snel bij, want de oplage van de série limitée is beperkt tot slechts honderd genummerde exemplaren.

Titel

BX, voici la nouvelle Citroën - série limitée

Taal

Nederlands

Auteur

Thijs van der Zanden

ISBN

978-90-815208-5-0

Formaat

22 x 24 cm, 300 pagina’s

Afwerking

Full color, luxe hard cover kaft, geleverd in bewaarcassette

  1. "Het boek is werkelijk van een on-Nederlandse grondigheid en compleetheid en stelt alles wat er tot nu toe in binnen- of buitenland over de CX is verschenen in de schaduw. Fantastisch!"
  2. "Geweldig boek! Elke bladzijde is een feest om te bekijken en lezen... Prachtige foto's. Subliem!"
  3. "Je viens de recevoir le livre et je peux seulement dire: spectaculaire et insurpassable. Une bible authentique sur la CX."

 

Uitverkocht


Dit boek is momenteel uitverkocht. Klik hier voor de andere boeken in onze shop.


Blader door het boek

De BX, dat is toch die Citroën waar ze dat oude Volvo-prototype voor hebben gebruikt? Deze mythe wordt, samen met nog enkele andere hardnekkige misverstanden, ontkracht in het nieuwe BXboek van Citrovisie.

Citroënliefhebber Thijs van der Zanden bezocht archieven, interviewde betrokkenen en verzamelde een schat beeldmateriaal en informatie. Het resultaat van al dit werk is het BXboek, een prachtig naslagwerk waarin de Citroën BX in al zijn facetten centraal staat.

Kijk ook eens naar de andere boeken in onze shop